collectie

FerDesign houdt van maatwerk, van unieke en tijdloze ontwerpen. De wensen verschillen per klant en gelegenheid. Dat maakt dat een sieraad van FerDesign altijd iets bijzonders is. Een aantal ontwerpen van FerDesign is zo populair gebleken dat er een kleine eigen collectie van is gemaakt. Alle sieraden worden natuurlijk handgemaakt, daardoor behouden ze hun unieke karakter.

Hanger en collier “Various Moods”

Een even origineel als praktisch ontwerp, deze prachtige zilveren hanger met platte edelsteen. Het leuke van deze ketting is dat de edelsteen eenvoudig te vervangen is door een andere. Ideaal bij verschillende outfits en stemmingen!

IMG_4034IMG_4037IMG_4036IMG_4038

De hanger wordt standaard geleverd met 2 edelstenen. Meer kleuren zijn los of per set van 5 verkrijgbaar. Er is keuze uit ruim 30 stenen.

Collier + hanger inclusief 2 edelstenen: € 80,-

Losse edelsteen: € 10,-
Set van 4 edelstenen extra: € 25,-

Zilveren hanger “Eerste tandje” zwaard of toverstaf

Het wisselen van het eerste tandje is een bijzonder moment in een kinderleven. Met een zilveren hanger van FerDesign kan het eerste tandje op een leuke manier aan een ketting worden gedragen. Kinderen vinden deze hanger geweldig! De hanger is ook in goud verkrijgbaar, tegen een meerprijs.

IMG_4054tandenhangers16012012837IMG_20130221_131847-1

Zilveren hanger zwaard of toverstaf met tandje erin verwerkt: € 40,-

Zilveren kettinkje kinderformaat: € 20,-

 

Naamhangertje handgezaagd

Nu ook naamcollier op speciaal verzoek (met de hand uitgezaagd).

zilver naam