bijzondere momenten

geelgouden en gouden hanger zeilbootbrocheIMG_4018manchetknopen zeilboot witgoud

Het leven zit vol bijzondere momenten. Momenten om te vieren! FerDesign ontwerpt sieraden voor zulke gelegenheden als: verjaardagen, (huwelijks-)jubilea, pensioen, eindexamen, afstuderen of promotie etc. Cadeausuggesties? Bij de mannen zijn de manchetknopen, een dasspeld, of reversteker al jaren populair. Bijzonder exclusief is het handgemaakte horloge.

Bij de dames zijn de mogelijkheden vrijwel onbegrensd: ringen, oorbellen, kettingen, broches… uw fantasie bepaalt de grens van de mogelijkheden!

Een aantal voorbeelden:

manchetknopen zeilboot witgoud

 

 

Ter gelegenheid van een 25-jarig huwelijksjubileum liet een echtgenote manchetknopen maken voor haar man met daarop hun favoriete hobby: zeilen.

 

kurkentrekker

 

Bij zijn afscheid uit de wijnwereld ontving een pensionado een passend aandenken in de vorm van een zilveren kurkentrekker.

 

 

Broche zilver met saffieren

 

Voor een 12,5-jarig huwelijksjubileum liet een man voor zijn vrouw een broche van de bloem (Aronskelk) uit haar bruidsboeket maken, uitgevoerd in zilver met saffieren.

 

 

zilveren mercedesstuur met initialen

 

 

Bij zijn afscheid als dienstchauffeur ontving deze chauffeur van zijn leidinggevende een passend geschenk: manchetknopen in de vorm van een autostuur met zijn initialen erin.

 

Klik hier om onze uitgebreide portefeuille sieraden voor bijzondere momenten te bekijken.

Geinspireerd geraakt om een origineel sieraad te laten maken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!